Thursday, October 20, 2011

Aiman Damanhuri Squared Kufiq


aiman damanhuri kufi

9 comments:

  1. aiman!kufi tu apa benda?khat ke?wei buatlah nama aku pulak,asyik nama kau je muncul.HAHA:p

    ReplyDelete
  2. kufi tu khat yg petak2 mcm ni la :D dah tu xd org nak aku watkan name die,hehe

    ReplyDelete
  3. oh...hah buat nama aku buat nama aku.kena byr ke?

    ReplyDelete
  4. haha,boleh2...utk ko aku wat free,tp kalo kwn2 ko nak kene byrlah ea,hehe :D

    ReplyDelete
  5. hehehe free ke?nak nak nak!haha,beyh nya aiman!:p

    ReplyDelete
  6. haha,jgn lupe ckp kwn2 ko ye,promote2 la skit :D ape name ko nak aku tulis,kalo boleh bg yg jawi trus,hehe

    ReplyDelete
  7. okeh2!InsyaAllah,bereh..=)aiman!nak yg tulisan jawi macam kat banner atas nih boleh tak?haha,banyak ceritanya aku nih?aiman,betul2 ke free nih?wei kau tak bz ke?kesian pulak nak kena buat aku punya,dahlah free:p.hahaha.siap bila2 pun tak apa.kalau kau bz tak payah buat pun tak pe wei.hehe.wei2 nih hah:
    نوراكمل كوشاري ,norakmal kushari.
    terima kasih tau aiman!=)

    ReplyDelete
  8. ko nak yg mcm mane nih,yg kufi nih kan? ha xd hal,nt dah siap aku post la :)

    ReplyDelete
  9. hah mana2 pun boleh,asalkan free...haha.tenkiu wei!

    ReplyDelete