Saturday, November 19, 2011

Workplace :)




terasa macam pro plak :D







Wahai orang yang beriman! Makanlah dari rezeki yang baik yang telah Kami berikan kepada kamu, dan bersyukurlah kepada Allah,  jika betul kamu beribadat kepada-Nya. Al-Baqarah [172] 


4 comments:

  1. aiman,waaa dah keje eh?hebak!belanja lah apa lagi?hehehe.kiding:'p

    ReplyDelete
  2. haha,keje kebendanya, ni kat umah sewa la, blajo lg,ada setahun lg nih ha,adoi

    ReplyDelete
  3. oh.yelah entri title beria workplace, igt tgh practical ke apa ke...hohohooooo.wei kau buat bisnes apa?hahaha...yg khat tuh utk apa?kira kalau jual benda tuh apa nama means kau jual frame ke?harga dia berapa?lupa pulak nak tanya,hahaha.ok thanks

    ReplyDelete
  4. ala,nak kate bisnes xdla bisnes sgt :) just wat freelance je kalo ade org nak soh design2kan :D xkesah sgt kalo xd org nk soh pun sbb skang pun tgh blajo lg,byk keje..tp kalo ade tu Alhamdulillah la, dpt rezeki lebih :) yg khat tu aku pun xpkir nk letak harga berape, tgok kepada kesusahan nk wat jugak la, tp xd la smpai lebih 30 ringgit :) pasal frame tu x la,sbb aku bukan wat service printing,tp Insyaalaah akan dtg nk wat gak :D aku just wat mcm aku wat kt ko tu je,bg ikut file komputer je :D

    ReplyDelete