Sunday, April 8, 2012

Respect = الإحترام


Adobe Illustrator cs5 & Adobe Photoshop cs4

respect = الإحترام


9 comments:

  1. ahha :D kene la aja kite lps ni :D

    ReplyDelete
  2. salam senior :)
    20/4 - 23/4 saya ada trip ke Felda Tersang Pahang.
    slh satu aktiviti yg kiteorg anjurkan kat sana ialah creative show.
    nnti saya kene bg talk what is graphic. If so, can i share your artwork with them as example? If you want to join us pun not a big deal. ade lagi 2 tmpt kosong. Its free^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam, eh boleh,pakai je la :) talk ape nih,giler la siap bagi talk *tabik :D

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. sem lepas ade OPKIM juga ni ha
    http://nellyros91.blogspot.com/2011/10/opkim-lensa-yana.html

    masyarakat sana dah bagi kiteorg pengalaman mereka...blaja culture mereka.
    tp kiteorg tak bg apa2 pun.
    sbb tu sem ni kitorg pergi nk share dgn mereka what is Graphic:) BEST OWH :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak mcm menarik,tp tang bola tu je la,hahaha

      hm ni yg nak bg talk ni sume turun lagi ke,lecturer pun ada ea?

      Delete
    2. ini program tuk student. kiteorg yg arrange kan. kire mcm saya kene contact org sana la. lect x terlibat. tp mereka ikut sebagai pemerhati je. jom la klu nk join :D ade lagi 3 kosong

      Delete
    3. hehehe,xnk la join,pape pun gudluck,banggakan bdk2 AD :)

      Delete